Voćne sadnice - Kruševac

Polijante

Prodaja sadnica ruza polijanta Sacmo

Sorta ruža “Sačmo” raste u visinu do 60cm. Cvetovi su jarko crvene boje, blagog mirisa. Spadaju u grupu mnogocvetnica.

Sadnica ruza polijanta Punc

Sadnice ruža “Punč” naraste u visinu do 70cm. Cvetovi su žute boje, a na rubovima latica cvrenkaste boje. Listovi su tamno zelene boje.

Sadnica ruza polijanta Old gold

Sorta ruža “Old gold” raste do 40cm u visinu. Cvetovi su crveno-zlatno-žute boje, jakog je mirisa. Cveta preko cele godine.

Sadnica ruze polijanta Nina Vajbul

Sadnice ruža “Nina Vajbul” je najrasprostranjenija ruža koja se sadi u parkovima. Cvetovi su borde boje sa kompaktnim ivicama, prijatnog je mirisa i lako se održava, jer ne raste visoko.

Sadnica ruza Polijanta rojal minueto

Sorte ruže “Rojal Minueto” naraste u visinu i do 60cm. Cvetovi su beli, a na rubovima latica roze boje, blagog su mirisa.

Sadnica ruža polijante Hokus pokus

Sadnice ruža “Hokus Pokus” raste u visinu od 40-50cm. Osnovna boja cvetova je somot-crvene boje sa žuto-naradžastim prugama. Ova vrsta ruže je bez mirisa I bez trnja.

Sadnice ruza Da kapo

Sadnice ruža “Da Kapo” naraste u visinu od 40-60cm. Cvetovi su nežno roze boje, blagog mirisa. Cveta preko cele godine. Spadaju u grupu mnogocvetnica.

Prodaja sadnica ruza Čin čin

Sadnice ruža “Čin Čin” rastu u visinu do 40cm. Cvetovi su jarko crvene boje, jakog mirisa. Listovi su sjajni, tamno –zelene boje. Raste ujednačeno i žbunastog je oblika.

Scroll